Home » Linkek » Mikor igényeljen Széchenyi Kártyát?
formats

Mikor igényeljen Széchenyi Kártyát?

Szeretne mindössze akár három hét alatt akár 25 millió forint szabadon, kötöttségek nélkül felhasználható hitelhez jutni?A válasz egyszerű: amennyiben mikro-, kis- vagy középvállalkozása van, és megfelel a feltételeknek, sikerrel igényelhet Széchenyi Kártyát.

Széchenyi Kártya

A Széchenyi Kártya Program számos nehéz helyzetben jelent megoldást a vállalkozásnak, ugyanis a Széchenyi Kártyával akkor is kiegyenlítheti az adót, a bérköltséget, amikor késik a bevétel. A Széchenyi Kártya Programmal elnyert pénzt fordíthatja akár beruházási és fejlesztési céljaira (például telephelyvásárlásra), alapanyag beszerzésre vagy készletfeltöltésre.

A Széchenyi Kártya igénylés feltétele

A Széchenyi Kártya igényléséhez egy vagy kettő (tíz millió forint feletti összeghez) lezárt üzleti év szükséges, továbbá, hogy a vállalkozásnak ne legyen lejárt köztartozása, és megfeleljen a Széchenyi Kártya Program üzletszabályzatában megfogalmazott megtételeknek. Ha ez megvan, nagy eséllyel pályázhat a az állami kamattámogatásnak és a kezességi díjtámogatásnak köszönhetően kedvező kamatozású Széchenyi Kártyára.

Az egyszerűsített és gyorsított hitelbírálat már akár három hét alatt választ ad. A Széchenyi Kártyához tartozó összeghez bármikor hozzáférhet bankkártyájával, amelyet használhat készpénzfelvételre vagy bankkártyás fizetésre is. A hitel futamideje egy plusz egy év, amely utána akár meg is hosszabbítható.

A www.cegfinanszirozas.hu oldal vonatkozó menüpontja alatt egyszerűen és könnyedén igényelhet Széchenyi Kártyát.

 
comments  Mikor igényeljen Széchenyi Kártyát? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
© Üzleti Linkek -linkkatalógus
credit